Vuurwerkshow bij de kermis van Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteravond (Zaterdag 23 april 2016) stond er een knallend einde van een dagje kermis op het programma. Even na half elf ‘s avonds werd de vuurwerkshow van de kermis ontstoken op het veldje tegenover ‘t Vlak.

Zo’n 200 mensen kwamen speciaal voor het vuurwerk richting ‘t Vlak, maar het vuurwerk was uiteraard ook vanaf de kermis te zien.

Afzetting

Voor een veilig verloop van de 10 minuten durende vuurwerkshow waren enkele omliggende wegen enige tijd afgesloten. Ondanks de dubbele afzetting met lint en de inzet van politie, handhaving, verkeersregelaars en buurtpreventie, begreep niet iedereen dat het niet de bedoeling was om er met je auto/fiets/benenwagen dwars doorheen te rijden. Na afloop is de afzetting direct opgeheven.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »