Campagne 'BOB in de sportkantine' afgetrapt bij Hockeyclub Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Zondag 3 april 2016) gaf wethouder Leon van Noort (verkeer & vervoer) bij Hockeyclub Barendrecht het startsein voor de campagne BOB in de sportkantine. Deze campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als BOB zijn sportvrienden veilig naar huis brengt.

Wethouder Van Noort hoopt dat uiteindelijk alle Barendrechtse sportclubs meedoen met deze campagne. “Het is belangrijk dat inwoners elkaar aanspreken op het belang van nuchter achter het stuur stappen, bijvoorbeeld na een bezoek aan de sportkantine. Het uiteindelijk doel: het aantal verkeersongevallen waarbij alcohol in het spel is terugdringen.

Een limo voor de Bob

Clubs uit Barendrecht en omgeving kunnen tijdens de campagne een limo voor de Bob winnen. Vanaf maart tot en met juni ontvangt de club die de meeste punten verzamelt de limousine.

Gratis campagnepakket

Sportverenigingen die mee willen doen aan de campagne BOB in de sportkantine kunnen gratis een campagnepakket met promotiemateriaal bestellen. Ook kunnen ze het BOB-campagneteam, dat 3 april eveneens aanwezig is, uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement en een sponsorbord op maat bestellen. Bovendien kan het barpersoneel een IVA-training krijgen (Instructie Verantwoord Alcoholgebruik).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »