Grote gezellige drukte in de Oranjespeeltuin bij het paaseieren zoeken

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanochtend (Zaterdag 26 maart 2016) om 11:00 uur werden de hekken van de Oranjespeeltuin in Barendrecht weer geopend voor de paaseieren zoektocht. Tientallen kinderen hadden zich voor het hek verzameld om de verstopte eitjes in de speeltuin te zoeken. Het was een grote gezellige drukte in de zonnige speeltuin.

Voor de beste speurneuzen waren er onder de honderden gekleurde eitjes ook 5 gouden eieren verstopt. Voor de vinders was er een extra smakelijke prijs in de vorm van een grote chocolade paashaas. Reden temeer voor de kinderen om zo snel mogelijk de speeltuin in te rennen na het openen van het hek.

Paaseitjes

Voor alle gevonden gekleurde eitjes konden de kinderen iets lekkers krijgen. Als je twee eitjes van dezelfde kleur had gevonden kon je deze inruilen voor een chocolade-eitje. De speeltuin-paashazen zorgden ervoor dat er constant nieuwe eitjes werden verstopt voor de kinderen.

Met het paaseieren zoeken wordt traditiegetrouw ook weer het nieuwe (buitenspeel) seizoen van de Oranjespeeltuin geopend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »