StukTV geeft vrachtwagen vol "prijzen" weg in wijk Ter Leede

BARENDRECHT – [Video] Het populaire Nederlandse YouTube kanaal StukTV heeft afgelopen week een ‘bijzondere’ prijs uitgereikt in Barendrecht. De heren van StukTV hebben op YouTube ruim 850.000 abonnees en plaatsen naar eigen zeggen iedere week een video met ‘onzinnigheden’ die worden bedacht door de kijkers.

“Geweldige prijzen”

Om het jaar 2015 af te sluiten besloten Giel, Thomas en Stefan van StukTV om een opvallende prijs uit te reiken aan een gezin in Barendrecht. De YouTubers namen de video vorige week maandag op bij onder andere Het Rozenpakhuys aan de Middeldijk. De prijs: een vrachtwagenlading vol kerstbomen en kerstversiering… enkele dagen na kerst.

De “gelukkige winnaars” in de wijk Ter Leede kregen vorige week maandag onverwacht bezoek én een lading kerstbomen op de stoep… Bekijk hier de video.

(En ja, de montage van de video loopt heel raar ‘vloeiend’ door tussen de wijk Nieuweland en Ter Leede…)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: StukTV, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »