BARENDRECHT – Iedereen is er al aan gewend dat er tijdens de viering van Koningsdag veel te doen is voor de kinderen in Barendrecht. Een groot aantal leuke activiteiten gaan plaatsvinden op maandag 27 april op het complex van vv Smitshoek.

Spectaculaire spellen

Dit jaar worden de kinderspelen uitgebreid met spectaculaire onderdelen (voor de oudere kinderen). Er komt een klimwand, rodeostier, hindernisbaan en bungyrun. Ook voor de jongere kinderen is er weer van alles te beleven. De traditionele spelletjes zoals kruiwagenrace, 100 meter sprint, spijkerslaan, zaklopen, schminken en nog heel veel meer zijn er weer. Na het grote succes van vorige jaren komen de roofvogels ook weer.

Spelletjes en vrijmarkt

De spelletjes zijn dit jaar voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Zij kunnen bij de kraam een spelletjes kaart kopen voor € 3,00 en een keuze maken voor een 40 tal onderdelen. Er is zeker voor iedereen iets leuks te doen. De spelletjes zijn van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Vanaf 16.30 uur kunnen de kinderen op het pleintje bij de speeltuin hun spulletjes verkopen op de kindervrijmarkt. Dit gaat alleen door als het niet regent. Van 16.00 uur tot 20.00 uur is er live muziek in de kantine

Kraam huren

Tijdens de kinderspelletjes van 13.30 tot 16.00 uur bestaat ook de mogelijkheid voor verkoopdoeleinden een kraam te huren. Belangstellenden die een kraam willen huren (prijs € 10) dienen hiervoor uiterlijk 10 april a.s. contact op te nemen met Patricia Vendelbosch, vendelbosch [@] msn.com, tel. 06-48011287.

Hulp gezocht

Het Oranjecomité is blij dat traditiegetrouw gebruik mag worden gemaakt van de accommodatie van vv Smitshoek voor de viering van Koningsdag. Koningsdag is voor iedereen, daarom vragen wij ook aan iedereen om ons een handje te helpen bij de begeleiding van alle spelonderdelen.

Vinden jullie het ook altijd zo gezellig bij de kinderspelletjes en wil je dit jaar ook een keer helpen? Het kost je maar een paar uurtjes, waar zeker 500 kinderen een groot plezier aan beleven. Geef je op om te helpen bij Margo Bravenboer, e-mail margo.bravenboer@upcmail.nl.

Update: Zo als het er nu uit ziet kan de kantine NIET open door te kort aan vrijwilligers. Wie wil helpen om een paar uur achter de bar te staan? Graag aanmelden bij Paul Baas pjpjbaas@hotmail.com

Het Oranjecomité rekent weer op een drukke en gezellige middag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »