Historische Vereniging Barendrecht op het Winterfeest Barendrecht 2014

BARENDRECHT –  Zoals ieder jaar is het museum geopend tijdens het WinterFeest van zaterdag 13 december in de oude dorpskern van Barendrecht.In het museum zijn dan een aantal kramen ingericht met een gevarieerd aanbod.

Bonny Bee (beschilderde kerstballen) is aanwezig en samen met nog enkele particuliere creatieve personen zijn leuke kerstgeschenken te vinden, zoals kaarten, kaarsen, boeken en nog veel meer. De H.V.B. is geopend van 10 tot 17 uur en is gevestigd aan de Dorpsstraat 150a. Iedereen is van harte welkom. De eerste reguliere middagopening staat gepland voor zaterdag 10 januari 2015 van 14 tot 16 uur.

In verband met de voorbereidingen en de inrichting van de Winter-Kerstmarkt op zaterdag 13 december, is de Historische Vereniging Barendrecht gesloten vanaf 29 november.

Winterfeest

In het centrum van Barendrecht vindt zaterdag 13 december het jaarlijkse WinterFeest plaats. Een ontmoeting met de kerstman, zelf een broodje bakken en samen kerstliederen zingen. Het kan die dag allemaal. Er zijn zowel activiteiten in de Oude Dorpskern als op de Middenbaan.

Als de avond valt zijn er in de Oude Dorpskern enkele sfeervolle activiteiten. Er is een lichtjesoptocht en een volkskerstzang. Het WinterFeest wordt ook dit jaar afgesloten met een bijzonder concert in de Dorpskerk, na afloop van de volkskerstzang. Dit jaar treedt hier acapellagroep Double G op.

« | »