Open lessen bij de Jeugd van Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Komende weken staan de deuren van ’t Trefpunt open voor iedereen die bij de repetities wil zijn van de jeugd van Harmonievereniging Barendrecht. Het gebouw het Trefpunt is te vinden achter de Middenbaan in het centrum van Barendrecht aan de dr. Kuyperstraat 4.

Op dinsdag 9 en 16 september komt het Jongerenorkest B’tween in actie in een open les. B’tween bestaat uit jongeren van 12 tot 20- jaar en zijn allen gevorderd in het bespelen van hun instrument. Op woensdag 10 en 17 september is de beurt aan de Kinderzanggroep zij zijn te horen om 16.00 uur. Op 12 en 19 september kunt u om 15.45 uur een kijkje nemen en luisteren naar de repetitie van het Leerlingenorkest samen met de Blokfluitleerlingen. Om 16.30 is het de beurt aan de slagwerkleerlingen (iedereen mag hierbij aansluiten). Aansluitend zal om 17.10 uur het Jeugdorkest repeteren.

De leden van het jeugdorkest zijn al een aantal jaren aan het spelen op hun instrument en dat is goed te horen aan de sprankelende klanken. Laat je ook verrassen en kom ook luisteren!!

Harmonievereniging Barendrecht

Altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen uitproberen of beter willen gaan zingen? Of wil je gewoon uitproberen welk instrument het best bij jou past; drum, dwarsfluit, trompet, saxofoon of toch een van de andere instrumenten? Kom dan gauw jouw muzikale aspiraties in een orkest uitleven, meezingen in de kinderzanggroep of meedoen aan de kinderslagwerkgroep. Er zijn bij de Harmonievereniging Barendrecht volop mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Bijeen lidmaatschap van de Harmonievereniging is het mogelijk gratis een instrument in bruikleen te krijgen. Lessen zijn op alle instrumenten van de Harmoniebezetting mogelijk.

Kijk op de website harmoniebarendrecht.nl voor meer informatie en meld je aan.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »