IKEA Barendrecht

BARENDRECHT – Wie op zaterdag 31 augustus zijn bed uit rolt en -met de pyjama nog aan- richting de IKEA in Barendrecht gaat krijgt een gratis ontbijt. Klanten die vanaf 9:30 uur in hun pyjama naar IKEA komen krijgen daarnaast ook korting van €20 euro op iedere €100 (tot max 1000 euro) om op deze dag in de winkel te besteden.

Kinderen krijgen sowieso een gratis ontbijt, ongeacht of ze in pyjama komen. IKEA medewerkers zullen deze dag ook in pyjama op het werk verschijnen. Liever uitslapen en toch een ontbijtje in de middag? Geen probleem, deze dag serveert IKEA tot 16:00 uur ontbijt voor klanten die in pyjama langskomen. Medewerkers van IKEA zullen de invulling van ‘pyjama’ ruim beoordelen, maar de pyjama dient wel een vorm van informele nachtkleding (casual sleepware) te zijn.

Pyjama party

Nu de zomervakantie voorbij is en mensen weer naar school en aan het werk gaan, wil het Zweedse woonwarenhuis het belang van een goede nachtrust benadrukken, omdat dat bijdraagt aan ons fysieke en mentale welzijn. In alle winkels vinden verschillende activiteiten plaats die gerelateerd zijn aan het thema slaap en krijgen klanten korting op verschillende slaapproducten.

Geheel in lijn met het thema slaap zijn er in de winkels experts aanwezig die vertellen over hoe je je slaapkamer het beste in kunt richten voor een goede nachtrust. IKEA vestigingen organiseren verschillende activiteiten gerelateerd aan het thema slaap. Zo worden er bij IKEA Barendrecht bedtijdverhalen voorgelezen voor de aller jongsten (Kinderland, van 11:00 tot 12:00 uur) en worden er ieder uur (slaap) prijzen weggegeven. Aan het eind van de dag wordt een winnaar gekozen van een complete slaapkamer ter waarde van €599. Klanten in pyjama kunnen een lootje ophalen voor deze loterij. Daarnaast zal ook het Rad van Avontuur van 12:00 tot 13:00 uur aanwezig zijn, alle IKEA Family-leden kunnen kans maken op een draai aan ons IKEA Family Rad van Fortuin. Kinderen kunnen in Småland langskomen om hun dromen te tekenen.

IKEA viert deze wereldwijde pyjama party in alle vestigingen. De pyjama party vormt de aftrap van het jaarthema ‘slapen’.





« | »