Nederlandse Vlag

BARENDRECHT – Dit jaar kun je in winkelcentrum Carnisse Veste op Koningsdag terecht voor een kleedjesmarkt. Geef je spullen een tweede leven door ze te verkopen op deze gezellige markt. Op 27 april, van 10.00 uur tot 17.00 uur komt winkelcentrum Carnisse Veste tot leven ter ere van Koningsdag.

Met een bruisende kleedjesmarkt (op de eerste verdieping) waar iedereen tweedehands én zelfgemaakte spullen kan kopen viert winkelcentrum Carnisse Veste dit jaar Koningsdag. Het belooft een feestelijke dag te worden vol gezelligheid voor het hele gezin. Van speelgoed tot boeken, kleding tot huisdecoratie, het kan allemaal verkocht worden op de markt.

Aanmelden

Aanmelden en meer informatie over (deelnemers van) de kleedjesmarkt is te vinden op de website van de Carnisse Veste. De kleedjesmarkt is gratis en bedoeld voor kinderen, dus geen commerciële verkoop. Wees er snel bij want, vol=vol.

Vooraf aanmelden als verkoper is verplicht. Vanaf 9:00 uur ben je van harte welkom om je kleedje op te bouwen. De start verkoop begint om 10:00 uur. Kom je na 10.00 uur dan hebben we het recht om je plekje weg te geven.

Bij aankomst op 27 april 2024 dien je je eerst te melden bij Jaya’s. Hier zal je een plekje toegewezen krijgen. Een grondplaats is ongeveer 2m x 1,8m en je neemt je eigen kleedje mee. Het event gaat door bij minimaal 30 aanmeldingen. Iedere deelnemer krijgt van de organisatie een plek toegewezen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »