Het Kruispunt, Middenbaan, Barendrecht

BARENDRECHT – Als onderdeel van het jongerenproject Fruit of the Hood organiseert Het Kruispunt drie gamemiddagen in april, mei en juni met steeds een wisselend programma. Ontmoeting en samen spelen staat voorop.

De middagen worden verzorgd door House of Esports en zijn speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. De eerstvolgende middag in de reeks is op donderdag 4 mei. Tijdens deze tweede middag kunnen deelnemers onderling gamen, stappen in de wereld van virtual reality of hun beste dance moves laten zien met Just Dance. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Game time, VR Experience en Just Dance

Met keuze uit meer dan 100 nummers is er voor iedereen wat wils. Het enige wat je nodig hebt is een controller in je hand en uiteraard je beste dance moves. Met VR brillen kunnen deelnemers uit meer dan 20 spellen kiezen, die stiekem meer fysieke inspanning vragen dan je denkt. Speel blokken weg op het ritme van een nummer tijdens Beat Saber, ontdek hoe grenzeloos VR kan zijn tijdens First steps, duik in een achtbaan of speel tennis tegen elkaar. Alles is mogelijk tijdens VR Experience.

  • Donderdag 4 mei 14.00 tot 16.00 uur
  • Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht
  • Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar.
  • Toegang gratis, vrije inloop tussen 14.00 en 16.00 uur

Deze activiteit vanuit het jongerenproject Fruit of the Hood wordt (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie ondersteunt initiatieven die meedoen aan cultuur stimuleren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »