Eben-Haëzerkerk, Voordijk, Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 8 oktober wordt er van 9.00 – 11.00 uur een tweedehands kinder- en tienerkledingbeurs voor najaar en winterkleding georganiseerd in de Eben-Haëzer kerk aan de Voordijk. De verkoop zal plaatsvinden in de beneden zalen van de kerk. De kerk staat aan de Voordijk 252, de ingang van de beurs is aan de Dudokdreef.

Op de beurs kan kinderkleding vanaf maat 86 tot tienerkleding maat M gekocht en verkocht worden. Voor meer informatie over het verkopen van eigen kleding (via de beurs) en een verkoopnummer aanvragen, zie de website: kledingbeursbarendrecht.nl.

Kinder- en tienerkleding (geen schoenen, nachtkleding of speelgoed) kan op vrijdag 7 oktober van 13:00 tot 14:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur ingeleverd worden. Op de beurs kan alleen contant betaald worden. Aan de kopers wordt 15% extra boven de vraagprijs gerekend en bij de verkopers wordt 15% in mindering van de opbrengst gebracht. Dit komt dan ten goede aan een goed doel

Zaterdag 8 oktober kunnen verkopers van 14.00 tot 14.30 uur de opbrengt van de verkochte kleding maar ook de niet verkochte kleding ophalen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »