Middeldijkerplein, Carnisselande, Barendrecht

BARENDRECHT – Vanmiddag (Zaterdag 10 september 2022) kun je kennismaken met ‘het nieuwe plein’ op Het Middeldijkerplein in Barendrecht. De activiteiten worden georganiseerd door bibliotheek ‘t Plein: “Voor jong en oud is er een vol en leuk programma.” De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

De activiteiten zijn vanmiddag (Zaterdag 10 september 2022) van 13:00 tot 17:00 uur. Wethouders Stolk en Van der Linden brengen vanmiddag (Zaterdag 10 september 2022) rond 14:00 uur ook een bezoek aan ‘t Plein.

Activiteiten

Kinderen kunnen hun brandweerdiploma halen, of creatief aan de slag: maak een insectenhotel, laat je schminken door de KunstExpress, ga los op een springkussen en kom spelen bij de Muziekspeeltuin.

Ook volwassenen kunnen een dagje uit: kom mee op tour met ontwerper van de nieuwe buitenruimte (van het Middeldijkerplein) Robin Besems, doe mee met de workshop Ebru kunst, ruil plantjes bij de plantenbieb of shop je nieuwste kunst en kleding bij de KunstExpress en Humanitas. Een goed feest kan niet zonder eten en drinken! Je kan daarom genieten van heerlijke snacks en verkoelende drankjes bij de kraampjes van Kippie, Vissie, Jaya’s en de Wensboom.

‘t Plein

’t Plein is een verzamelplek voor kennis, cultuur, informatie, ontspanning, dienstverlening en interactie. Een plek waar iedereen kan #meedoen! Er is het hele jaar genoeg te beleven. De seizoensopening van ’t Plein is een samenwerking tussen de Bibliotheek AanZet, De Veiligheidspost, Wijkteams Carnisselande/Vrijenburg, Wijkgericht werken, de gemeente en het team achter de herinrichting van de nieuwe buitenruimte. Hiermee willen zij bezoekers en bewoners laten zien wat ’t Plein in huis heeft om bij te dragen aan de maatschappij.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »