Covid-19 (Corona) vaccinatie

BARENDRECHT – Op woensdag 4, 11 en 18 mei (update: ook op 25 mei) is in Theater het Kruispunt in Barendrecht een pop-up priklocatie van de GGD Rotterdam-Rijnmond geopend. Hier kunnen inwoners uit Barendrecht en omstreken gratis én zonder afspraak terecht voor vragen over het coronavirus, of een prik tegen corona halen.

Heb je een vraag over corona of de vaccinatie, dan kun je terecht bij deze tijdelijke locatie. Medewerkers van de GGD staan je graag te woord. Kies je voor vaccinatie, dan kun je direct geholpen worden.

Coronavaccinatie

GGD Rotterdam-Rijnmond: “Door je te laten vaccineren bescherm je jezelf en ook anderen tegen ernstige klachten of een ziekenhuisopname. Prikken is veilig én gratis.” Op deze locatie worden eerste, tweede, boosterprikken en de herhaalbooster voor 60+ gegeven met het vaccin van BioNTech/Pfizer.

De vaccinatielocatie (Middenbaan 111, Barendrecht) is open op woensdag 4, 11 en 18 mei van 09.00-16.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel via telefoonnummer: 0800 7070 of via 010 – 443 80 31.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »