Geslaagde eerste editie van streekmarkt bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op woensdag 13 april van 10:00 tot 16:00 uur zal de eerste streekmarkt van dit jaar weer plaatsvinden bij De Kleine Duiker. U kunt dan weer weer regiogroenten, -fruit, -brood en -kazen verwachten naast ander lekkers en handgemaakte producten. Onder meer de Boulanger, Afrikaad en Gansch Anders zullen te vinden zijn op de streekmarkt.

We kijken uit naar een mooi marktseizoen en zullen tevens eigen gebakken lekkers serveren in de horeca. De horeca is de afgelopen periode verbouwd.“, aldus de organisatie.

Elke tweede woensdag van de maand zal de streekmarkt weer op het terrein van De Kleine Duiker aan de 3e Barendrechtseweg te vinden zijn. Dit gaat in ieder geval door tot en met september 2022. Bij goed weer is de streekmarkt ook in oktober. “Komt u volgende week woensdag meegenieten?” De streekmarkt is telkens open van 10:00 tot 16:00 uur.

Zie ook (aug, 2021): Geslaagde eerste editie van streekmarkt bij De Kleine DuikerBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »