9 april: Vogelexcursie rond de Gaatkensplas voor jeugd (en ouders)

BARENDRECHT – Op zaterdag 9 april 2022 organiseert de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde een vogelexcursie rond de Gaatkensplas. De excursie is bedoeld voor de jeugd maar ouders mogen ook meelopen. De excursie begint om 9:00 uur op de parkeerplaats van FN12/BSO Wiedewei (tegenover de ingang van de hockey aan de Zuider Carnisseweg) en duurt tot 10:30 uur.

Aanmelden voor deze excursie kan via de website van Natuurvereniging IJsselmonde.

Vogelaars

Bij de excursie wordt je rondgeleid door twee echte vogelaars. Zij zullen je de vogels rond de Gaatkensplas laten zien en misschien ook in de Carnisse Grienden. Hopelijk zullen bijzondere wintergasten zich nog laten zien. Omdat de ervaring leert dat de ouders van de deelnemers ook vaak belangstelling hebben voor de natuur mogen zij dit keer gezellig meelopen.

Geadviseerd wordt om warme kleren en schoenen aan te trekken en een klein rugzakje met een flesje water en een reep of koek mee te nemen. Je kunt een verrekijker lenen van de natuurvereniging maar je mag natuurlijk ook je eigen verrekijker meenemen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »