Theater het Kruispunt draait weer films: Maximaal 30 bezoekers in de zaal

BARENDRECHT – Na wekenlang noodgedwongen gesloten te moeten zijn geweest in verband met de maatregelen rondom Covid-19, opende Theater het Kruispunt vorige week dinsdag (2 juni) dan eindelijk weer haar deuren.

Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen er maximaal 30 bezoekers in een theaterzaal. Daarmee was de filmvoorstelling de Beentjes van Sint-Hildegard dan ook compleet uitverkocht. Het theater is erg blij om weer open te zijn: “De reacties van de filmbezoekers zijn positief. Ze gaven aan het heerlijk te vinden om weer een avondje uit te kunnen.

Coronavirus protocol

Gezondheid en veiligheid van de bezoekers en medewerkers staan bij Theater het Kruispunt altijd voorop. Daarom is er een protocol met duidelijke richtlijnen hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Zo zijn kaartjes alleen online te bestellen, zijn er duidelijke looproutes gemaakt, wijst een medewerker de plaats aan om zo de 1.5 meter te waarborgen en is het helaas niet mogelijk om gezellig een drankje te doen na afloop van de film. Een drankje mee de zaal in mag zoals gewoonlijk wél.

In de maand juni vertoont het theater diverse films voor maximaal 30 bezoekers. Op het witte doek is te zien: de Beentjes van Sint-Hildegard (inmiddels uitverkocht), Little Women, Emma en de nieuwste Disney-film Onward.

Kaartverkoop is alleen online mogelijk via theaterhetkruispunt.nl/films. Het theater verwacht gezien de beperkte beschikbaarheid snel uitverkocht te zijn en raad aan niet te lang te wachten met het reserveren van kaartjes.

« | »