Tennispark, Tennisvereniging Barendrecht (TVB)

BARENDRECHT – Aanstaande woensdagochtend (29 april) gaat Tennisvereniging Barendrecht (TVB) weer open voor de jeugd. De afgelopen week werd er druk overlegd met KNLTB en de gemeente om weer open te kunnen zodra het mag. De diverse protocollen van het RIVM, KNLTB en VSG zijn geïmplementeerd door het bestuur, waarna er groen licht kwam om open te gaan.

De jeugd kan weer vrijspelen maar ook weer gaan lessen. In deze bijzondere tijden biedt TVB het “Maak kennis met tennis pakket” aan. Het is belangrijk om veel te blijven bewegen en nu er eindelijk weer door de jeugd getennist mag worden, wil tennisvereniging Barendrecht alle jeugd uit het Basis- en het Middelbaar Onderwijs de kans geven om kennis te maken met de tennissport. TVB biedt het “Maak kennis met tennis” pakket aan. Dit pakket bestaat uit 3 lessen voor € 12,50.

TVB voorzitter Leon van de Wilk: “Naast de lessen die je krijgt van onze enthousiaste en professionele trainers kun je tijdens deze lessen gebruik maken van een leenracket. Je hoeft niet meteen lid te worden van de vereniging.  Het voordeel van tennis in deze tijden is dat we makkelijk aan alle maatregelen kunnen voldoen. Zo bieden we iedereen een veilige sportomgeving.” Meer informatie en aanmelden kan via de website van de tennisvereniging: tvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »