Inschrijving geopend voor Santa Run 2018 op zaterdag 22 december

BARENDRECHT – Op zaterdag 21 december zorgen honderden Santa’s weer voor een gezellige drukte op het Doormanplein. Om 15:00 uur start de zevende Santa Run met de hardloopwedstrijden van 3 en 5 km en een wandeltocht van 3 km door het centrum van Barendrecht.

Voorafgegaan aan de start wordt er uiteraard een goede warming-up gegeven door de medewerkers van Aad van Loon sport. De deelnemers worden rond 15:15 uur bij de start weggeschoten door burgemeester van Belzen.

Kerstmannen en -vrouwen

Wie strijden voor de prijzen en wie gaat lekker door Barendrecht lopen met het hele gezin? Tot vrijdagavond 18:00 uur is er nog de mogelijkheid tot inschrijven via de website santarunbarendrecht.nl, daarna zijn de pakken alleen nog te koop op het Doormanplein op zaterdag na 12:00 uur.

Bert Pothoven namens de organisatie, Rotary club Barendrecht: “Dankzij vele sponsors en de honderden mensen die zich al hebben ingeschreven gaat ook deze editie van de Santa run, georganiseerd door de Rotary club Barendrecht, weer een groot succes worden. U wilt toch ook bijdragen aan een goed lokaal doel en hospice de Reiziger steunen in het mooie werk dat zij doet voor de inwoners van Barendrecht. Schrijf snel in, loop mee en geniet na afloop, onder genot van een glühwein of warme choco, van het Shanty koor “de Hoekse Waard” en de OHIO DJ die populaire kerstmuziek draait.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »