Open Huis bij KunstCreatief in De Baerne

BARENDRECHT – Wat kun je allemaal verwachten tijdens een open huis van de beeldende educatie bij KunstCreatief? Teveel om op te noemen. Met het nog steeds groeiende KCB team is er een enorm verscheidenheid in het totale aanbod.

Kun jij al een keuze maken? Graag zien we je op het Open huis om de exposities te bewonderen, mee te doen aan de workshops en de demonstraties te zien. Open Huis bij KunstCreatief: 7 september 2019 van 11:00 – 15:00 uur in gebouw De Baerne (Buitenlandse Baan 1, Barendrecht).

Cursusaanbod

Nieuw in het aanbod zijn de volgende cursussen:

  • Voor volwassenen: Acteren Basis door een voormalig acteur van een beroemde soapserie en Metaal-vorming met een kunstenaar “Fine Arts” en Photoshop.
  • Nieuw voor kleuters, kinderen en jeugd is er: Tita Theater, Van Theater tot Film en Meesterlijk Metaal.
  • KCB Xtra is voor kinderen en jeugd met een verstandelijke beperking en bestaat nu uit theater of film

En dan zijn er nog diverse cursussen waar je gewoon bij wilt aansluiten omdat de docenten je zo goed begeleiden zodat het eindresultaat altijd een uniek kunstwerk is. Met de verschillende technieken en invalshoeken blijven de lessen voor Schilderen, Fotografie Basis, Vervolg en Gevorderd, Keramiek, Edelsmeden, Boekbinden, Ebru-Kunst en Paverpol superleuk.

Wie wil zitten en luisteren hoe kunst ontstaat en wat voor symboliek er in kunst zit, dan zijn er de lessen Kunstbeschouwing in de Baerne en in Carnisse Haven. Voor de technische cursisten is er 3D van ontwerp tot print.

Meer info: www.kunstcreatief.nl. Voor scholen info op www.cultuureducatiebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »