Voordijk, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 20 februari is er een informatiebijeenkomst over de Snelfietsroute F15 Voordijk in de centrale hal in het gemeentehuis. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur bent u van harte welkom.

De Voordijk in Barendrecht is aangewezen als een snelle verbindingsweg en maakt onderdeel uit van de snelfietsroute F15 IJsselmonde. Een belangrijk uitgangspunt van een snelfietsroute is dat de fietser centraal staat en het overige verkeer ‘te gast’ is. Om de snelfietsroute te kunnen realiseren, krijgt de Voordijk een nieuwe uitstraling. De gemeente heeft hiervoor een ontwerp gemaakt die zal worden getoond tijdens de informatieavond. Tijdens de bijeenkomst zijn ook medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

U hoeft zich niet aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Willem van Welsum via telefoonnummer 14 0180 of e-mail w.v.welsum@bar-organisatie.nl. Of kijk op de website van de provincie zuid-Holland.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »