Aanmelden Veranderdag Barendrecht: Plaatsgenoten een handje helpen of mensen met een beperking een leuke dag bezorgen

BARENDRECHT – Op zaterdag 6 april vindt de Barendrechtse Veranderdag plaats. Dat gebeurt dit jaar voor de 8e keer. De Veranderdag is een initiatief van Stichting Present in samenwerking met de PKN Kerken van Barendrecht en vindt ieder jaar plaats in de periode voor Pasen.

Het is nu mogelijk om u als vrijwilliger aan te melden om mee te doen aan deze dag. Samen met zo’n 150 andere vrijwilligers gaat u gedurende één dag aan de slag om plaatsgenoten een handje helpen of mensen met een beperking en ouderen een leuke dag te bezorgen.

Present werkt altijd samen met maatschappelijke organisaties om ervoor te zorgen dat de hulp van de vrijwilligers daar terecht komt waar deze het hardste nodig is. Projecten worden dan ook georganiseerd voor plaatsgenoten die gebaat zijn met de inzet van een groep vrijwilligers. Bijvoorbeeld omdat zij zelf niet de gezondheid, de financiële middelen of het sociale netwerk hebben om een klus op eigen kracht te klaren. De handen gaan uit de mouwen in tuinen, er worden kinderkamers gesausd en er zijn uitjes met cliënten van Humanitas, ASVZ en Stichting IJsselmonde-Oost.

Vindt u het leuk om mee te doen? Aanmelden kan via info@presentbarendrecht.nl Geeft u daarbij aan naar wat voor soort project (sociaal, klus of tuin) uw voorkeur uitgaat.

« | »