Jongerencentrum BLOK0180

BARENDRECHT – Productiehuis BLOKPUNT zoekt het grootste talent van Barendrecht. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en heb jij een talent op het gebied van bijvoorbeeld dans, muziek, theater, hip hop, spoken word, illusie en wil je dit laten zien? Schrijf je dan in.

TALENT STAGE bestaat uit twee voorrondes en een finale. De voorrondes vinden plaats op donderdag 4 en donderdag 18 april 2019 in BLOK0180. Een professionele jury bepaalt wie er doorgaan naar de finale op zaterdag 1 juni in Theater het Kruispunt.

Prijzen

De top 3 wint een prijzenpakket bestaande uit een geldbedrag, 1e prijs € 250,-  / 2e prijs € 175,- / 3e prijs € 100,- welke te besteden is aan de ontwikkeling van je talent in samenspraak met de organisatie en treedt op tijdens de Culturele Opening van Barendrecht 2019-2020 op zaterdag 14 september 2019.

Meer informatie over de voorwaarden van deelname en inschrijving vind je op hetkruispunt.nl/inschrijven Inschrijven kan tot 1 maart 2019.

Talent stage

TALENT STAGE is een project van Productiehuis BLOKPUNT. Een samenwerkingsverband tussen BLOK 0180 van Jeugd & Jongerenwerk van Kijk op Welzijn en Theater het Kruispunt. Productiehuis BLOKPUNT heeft als missie het scheppen van een mogelijkheid om jongeren uit Barendrecht te stimuleren om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »