Tafeltennisvereniging verhuist van Sporthal Vitaal naar Carnisselande

BARENDRECHT – Tafeltennis Vereniging Barendrecht (Taveba) organiseert op woensdagavond 14 november voor de 2e keer een tafeltennistoernooi voor bedrijven in sportzaal Riederpoort in Barendrecht. Het toernooi start om 20:15 uur.

Taveba: “Het doel van deze avond is om een gezellige en sportieve avond te realiseren, waarbij U samen met uw collega’s een aantal wedstrijden speelt tegen teams van andere bedrijven uit de regio Rotterdam.

Tafeltennis

Inschrijven kan per duo-team van 2 spelers en kost €15,- per team (betalen op de avond zelf). Deelnemers dienen in sportkleding te spelen, batjes zijn in bruikleen aanwezig. Ieder team speelt meerdere wedstrijden in een poule (meerkampvorm): spelers van ieder team spelen een enkelspel tegen een speler van het andere team en samen 1 dubbelspel. Na de poulewedstrijden volgt een knock-out systeem tot aan de Grote Finale.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 november per e-mail: toernooi@taveba.nl. Losse deelnemers per bedrijf (indien geen partner voor een duo-team is gevonden) kunnen zich ook aanmelden. De organisatie zoekt dan naar een mogelijke teampartner.

Het toernooi begint om 20.15 uur, maar alle deelnemers dienen aanwezig te zijn vanaf 19.45 uur. Indien het aantal deelnemers te groot zal zijn kan er mogelijk een speelronde op de vroege avond plaatsvinden vanaf 19.00 uur, gaarne aangeven bij het inschrijven of dat voor uw team mogelijk zal zijn.

« | »