Zaterdag 29 sept: Fashion & Trends dag op de Middenbaan

BARENDRECHT – Op zaterdag 29 september organiseert Centrum Barendrecht een bonte fashion-dag. De winkeliers komen naar buiten en bieden in kramen een feestelijk aanbod aan alles wat met het nieuwe modeseizoen te maken heeft. Er zijn diverse aanbiedingen maar ook de noviteiten voor het nieuwe seizoen zullen niet ontbreken.

Tussen 12:00 en 16:00 uur vinden (traditioneel) op diverse locaties korte mini-shows plaats waarin hoogtepunten van de najaarsmode voor en door de gehele familie worden geshowd. Om deze fashion extra onder de aandacht te brengen worden er na elke show prijzen verloot.

Fashion & Trends

Diverse keren is deze activiteit al georganiseerd en weet de consument dat de show-modellen leuke inhoud in hun mode-tassen meedragen die gewonnen kunnen worden. Gratis nummers daarvoor worden voor elk modeblok uitgedeeld aan iedere bezoeker (vanaf 18 jaar).

Natuurlijk wordt er gehoopt op droog weer maar bij regen volgt er een alternatief programma, uitgevoerd in en of om winkels en biedt Centrum Barendrecht u de gelegenheid om toch van deze altijd weer creatieve activiteit te genieten.

Met trots presenteert Centrum Barendrecht het nieuwe seizoen met een verscheidenheid aan branches op het gebied van vers, mode, dienstverlening en op elk gebied aan winkelwensen een aanbod. Zaterdag 29 september is het dus zeker de moeite waard om ook nog eens volop kennis te maken met het nieuwe seizoen in Centrum Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »