Nieuwe spelers met Feyenoord helikopter vanaf Barendrecht naar De Kuip

BARENDRECHT – De Open Dag van Feyenoord van het seizoen 2018-2019 vindt plaats op donderdag 19 juli, de dag waarop Feyenoord precies 110 jaar bestaat. Wil jij deze feestelijke Feyenoord-dag samen met duizenden kameraden beleven? Kom dan naar De Kuip! Het volledige programma en alle (reis)informatie voor de Open Dag vind je hieronder.

Feyenoord adviseert fans om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De NS laat op donderdag 19 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur.

Treinen

Vanaf station Barendrecht vertrekken tussen 9:18 en 17:48 treinen die stoppen bij het stadion. Ieder uur rijden er 2 treinen richting de Kuip, om -.18 en -.48. De NS voert na aankomst bij de Kuip een controle uit van vervoersbewijzen: “Houd uw vervoerbewijs gereed”, aldus de NS.

Programma Feyenoord open dag 2018

Alle informatie over de open dag is op de website van Feyenoord te vinden. Een overzicht van het programma:

  • 10:00 uur Opening RET – OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
  • 11:00 uur Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
  • 14:15 uur Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
  • 17:00 uur Einde Open Dag Feyenoord

De toegang tot het stadion vindt ook dit jaar plaats via de toegangspoortjes. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen. Het gebruik van de poortjes kan, zeker rondom het moment dat het stadion open gaat, voor enig oponthoud zorgen. Het bezoeken van de Open Dag blijft uiteraard gratis en Feyenoord hoopt je ook dit jaar te mogen verwelkomen in De Kuip om er samen een meer dan geslaagde en feestelijke dag van te maken.

Artikelfoto: Archieffoto van de Feyenoord helikopter (2016)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »