Najib Amhali met nieuwe voorstelling naar Het Kruispunt: Voorrang voor bezoekers die vorige keer al kaartjes hadden

BARENDRECHT – In september 2016 werd de nieuwe show van Najib Amhali in Theater het Kruispunt binnen enkele minuten uitverkocht. Enkele maanden later maakte de cabaretier bekend dat zijn show werd geannuleerd. Iedereen die een kaartje had gekocht kreeg zijn geld terug én de toezegging dat ze als eerst een kaartje mochten kopen zodra Najib met een volgende show zou komen.

Deze nieuwe voorstelling, genaamd “Waar was ik?“, staat op dinsdag 22 en woensdag 23 januari in Theater het Kruispunt. Bezoekers die toentertijd kaarten hadden besteld krijgen vanaf dinsdag 26 juni 10:00 uur de mogelijkheid om als eerst nieuwe kaarten te bestellen. Mochten er daarna nog kaarten over zijn, dan gaan deze op vrijdag 29 juni om 10:00 uur in de verkoop. Kaartjes kosten €33,50  per stuk.

Kaarten kopen kan via de website van het theater, telefonisch (0180-61 59 58) of live aan de balie in het theater.

Voorstelling: Waar was ik?

‘Waar was ik?’ geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen.
‘Waar was ik?’ dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf.
‘Waar was ik?’ dacht de dementerende taxichauffeur.
‘Waar was ik?’ dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag.
‘Waar was ik?’ twintig jaar geleden, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

Een nieuwe theater show dus van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: ‘Waar was ik?’Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »