Knapste mannen van Nederland komen naar Barendrecht voor finale 'Mister International Netherlands'

BARENDRECHT – Op zondagavond 17 juni komen de 13 kandidaten voor de titel ‘Knapste man van Nederland’ naar Barendrecht. Op die dag vindt in Theater het Kruispunt de grande finale plaats van de ‘Mister International Netherlands’.

De mannen zijn tussen de 18 en 30 jaar, hebben de Nederlandse nationaliteit, zijn nog nooit getrouwd geweest en hebben, zo stelt de organisatie, een “goed lichaam”. Daarnaast zijn er 10 (oudere) kandidaten geselecteerd voor de categorie “Mister Senior”.

Mister International

De organisatie zoekt met de wedstrijd een model om Nederland te vertegenwoordigen: “Mister International Netherlands (MIN) biedt heren met een passie, visie en missie in de modellenbranche een uitzonderlijke podium om zichzelf te presenteren. De winnaar van MIN krijgt de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Mister International pageant! (…) Dit jaar wordt de finale gehouden in Barendrecht en vieren we gezamenlijk de 5e verjaardag van Mister International Netherlands.

Eén van de finalisten zal dé 5e Mister International Netherlands worden en Jeremy Lensink opvolgen in de strijd naar de titel Mister International die volgend jaar in Azië zal worden georganiseerd.

Kaarten voor de finale zijn alleen verkrijgbaar via één van de kandidaten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »