Archieffoto: Markt in Dorpsstraat, ZomerFeest Barendrecht 2016

BARENDRECHT –  Het jaarlijkse ZomerFeest in het centrum van Barendrecht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 juni. Er is een programma samengesteld met activiteiten op de Middenbaan en in de Oude Dorpskern.

Er zijn nog kramen beschikbaar voor de ZomerMarkt. Inschrijven daarvoor kan via de website van het feest: zomerfeestbarendrecht.nl, daarop staat een inschrijfformulier.

Avondprogramma

Het avondprogramma op het Doormanplein begint met een optreden van Van Bezemwijk. Het Barendrechtse duo stond al eens op een klein podium op het plein. Sindsdien brachten Lex Bezemer en Vincent van Ewijk twee cd’s uit en stonden een keer in Het Kruispunt. Het is dus de hoogste tijd voor een optreden op het grote Bakkerij Pot Podium. Het begint om 18.25 uur.

Vorig jaar werd er op het ZomerFeest geëxperimenteerd met een tweede podium, bij gebouw Heuvelsteyn. Dat is de organisatoe goed bevallen, want het verbetert de doorstroming van het publiek tussen de Middenbaan en de Dorpsstraat. Het programma van dit podium wordt verzorgd door docenten en leerlingen van Cultuur Locaal.

Bedrijven die het ZomerFeest willen sponsoren zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kunnen contact opnemen via info@sedob.nl .Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »