Weekmarkt vanaf 11 mei op nieuwe gemeentehuisplein, op beide pleinen

BARENDRECHT – De marktorganisator maakte eerder bekend dat de markt ‘naar alle waarschijnlijkheid’ op 4 mei terug zou verhuizen naar het gemeentehuisplein. Dit bleek toch niet te gaan lukken, zo liet de gemeente enkele dagen later weten.

De markt staat op vrijdag 4 mei nog een laatste keer op de Schaatsbaan, omdat dan nog niet alle marktkramen op het Binnenhof geplaatst kunnen worden i.v.m. de afronding van werkzaamheden op het gedeelte voor de Hema“, aldus een ambtenaar van de gemeente Barendrecht. De markt is morgen (Vrijdag 4 mei 2018) dus alsnog éénmaal te vinden op de Schaatsbaan.

Beide pleinen

De weekmarkt komt volgens de gemeente(krant) op 11 mei weer definitief terug op het gemeentehuisplein. De marktkramen komen in een nieuwe opstelling te staan, zowel aan de Middenbaan- als aan de gemeentehuis-zijde.

Speciaal voor deze dag (11 mei) zal De Swingende Keukenprins aanwezig zijn en u uitdagen om op de markt een dansje met hem te maken. De marktlieden organiseren die dag leuke acties.

De markt moest de afgelopen 6 maanden naar deze locatie uitwijken vanwege de werkzaamheden op het gemeentehuisplein.

Artikelfoto: Op Koningsdag stond de (kleinere) markt al even op het nieuwe gemeentehuisplein

Update, foto’s van de eerste dag op het nieuwe gemeentehuisplein:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »