Meezingen met Christmas Carols in de Dorpskerk tijdens WinterFeest

BARENDRECHT – Op 16 december 2017 organiseert CultuurLocaal voor de vijftiende keer Carols in Barendrecht als onderdeel van het Winterfeest Oude dorpskern en Barendrecht Centrum. Ook dit jaar weer is het mogelijk om mee te doen met Carols zingen in de Dorpskerk. CultuurLocaal organiseert dit evenement, dat inmiddels al voor de vijftiende keer plaatsvindt.

Kom je liever luisteren? Dat kan ook, het concert in de Dorpskerk begint op 16 december om 15:00 uur en is gratis toegankelijk.

Christmas Carols zingen

Iedereen die van Engelse Christmas Carols houdt en zingen leuk vindt, kan meedoen in het koor. Samen vormen de deelnemers het Groot Barendrechts Carols Koor, dat ’s middags in de Dorpskerk een concert zal geven. In de ochtend en de vroege middag zijn de repetities hiervoor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent zang van CultuurLocaal. De begeleiding op kerkorgel is in handen van Rien Donkersloot.

Deelnemers ontvangen vooraf een oefenpakket, bestaande uit de bladmuziek en oefenopnamen in mp3-formaat. De kosten voor actieve deelname bedragen € 19,50 (inclusief lunch). Aanmelden kan vanaf nu via carolsinbarendrecht@gmail.com. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Het volledige programma is als volgt:

  • 09.30 – 10.00u inloop met koffie
  • 10.00 – 12.30u instuderen muziek in De Baerne (Buitenlandse Baan 1)
  • 12.30 – 13.15u gezamenlijke lunch
  • 14.00 – 14:45u generale repetitie in de Dorpskerk
  • 15.00 – 15.45u concert

Foto: Peter VerheijenBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »