Vrienden voor Vrienden Sinterklaasfeest in De Beuk

BARENDRECHT – In december is het weer tijd om kinderen uit minima gezinnen in het zonnetje te zetten tijdens de grote Vrienden voor Vrienden Barendrecht Sinterklaasparty. De wintermaanden zijn vaak een lastige tijd voor gezinnen die het niet zo breed hebben. Cadeautjes en luxe producten/eten zijn vaak niet aan de orde, zoals bij veel andere gezinnen in december wel het geval is.

Gelukkig vergeet de Goedheiligman niemand en bezoekt hij samen met zijn Pieten Poppodium De Beuk om een groot feest te vieren. Dit feest zal plaatsvinden op zaterdag 25 november vanaf 13.30 en zal duren tot 16.00 uur.

Aanmelden

Alle kinderen uit de doelgroep zijn van harte welkom voor een middag gevuld met muziek, lekkernijen en chocolademelk. En voor de kindjes die lief zijn geweest, heeft de Sint misschien ook nog wel een cadeautje in de zak.

Wil je hier bijzijn met je gezin? Meld je dan voor vrijdag 10 november aan via vriendenvoorvriendenbarendrecht@outlook.com onder vermelding van de namen van de kinderen, hun leeftijd en meisje/jongen.

Sinterklaas, zijn Pieten en de vrijwilligers van Vrienden voor Vrienden Barendrecht hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen zaterdag 25 november voor een onvergetelijk feestje!

Helpen

Kun jij een paar euro missen of heb je nog speelgoed in de kast staan waar niet meer mee wordt gespeeld, maar wat nog wel mooi is? Of wil je een nieuw cadeautje doneren? Meld je dan via vriendenvoorvriendenbarendrecht@outlook.com voor het doen van een donatie. “Wij zullen ervoor zorgen dat uw cadeautje bij een van deze gezinnen terecht komt tijdens onze Sinterklaasparty. Mede dankzij jou kunnen wij deze vergeten groep een onvergetelijke dag bezorgen!“, aldus het team van Vrienden voor Vrienden.

Vrienden voor Vrienden

Helaas zijn er tegenwoordig steeds meer gezinnen niet in staat de eindjes aan elkaar te knopen. Veel gezinnen moeten rondkomen van een minimaal inkomen of een uitkering en zijn niet in staat om kleding of andere basisbehoeften voor zichzelf of hun kinderen aan te schaffen, laat staan zichzelf enige luxe te kunnen veroorloven.

Daarom is Vrienden voor Vrienden Barendrecht opgericht. Met een groep enthousiaste vrijwilligers zamelen ze spullen in die vervolgens middels party’s of via Facebook worden weggegeven.

Artikelfoto: Vrienden voor Vrienden Sinterklaasfeest 2016 in De BeukBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »