Kindervoorstelling 'De Speelfabriek' slaat aan in Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 10 mei (14:30 uur) is er weer een voorstelling van De Speelfabriek bij CultuurLocaal in De Baerne.

Deze keer komt Buurman Ben op visite bij Tante T. Hij heeft een koffer met bijzondere spulletjes bij zich die hij verstopt in De Speelfabriek.

De Verzinselaer

Tante T heeft ook een nieuwe stoel die ze vol trots aan iedereen wil laten zien: De Verzinselaer. Hij was vroeger van een tovenaar en je kunt de mooiste verhalen vertellen als je op er op zit. Wil je weten hoe de stoel bij Tante T is gekomen? Met elkaar verzinnen én spelen we het verhaal over De Verzinselaer. Daar gebruiken we dan de spulletjes van Buurman Ben voor.

Tom A-Tjak verzorgt de muzikale begeleiding op zijn gitaar. Na afloop kunnen de kinderen zelf ook even op de gitaar spelen óf een foto laten maken op De Verzinselaer. Kaartjes kosten 4 euro per kind (max 2 volwassen begeleiders inbegrepen) en zijn te reserveren via info [@] cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »