Glas drinken

BARENDRECHT – Tijdens de Sip and Shop soccer edition is het mogelijk om op één avond te shoppen en gezellig bij te kletsen met vrienden onder het genot van een hapje, drankje en muziek van de dj. De avond vindt op vrijdag 9 december van 20:00 tot 24:00 uur plaats bij VV Smitshoek aan de Smitshoeksebaan 25.

Het welkomstdrankje wordt gesponsord door De Wijnkelder, een heerlijk glaasje prosecco. Heel de avond zullen er diverse hapjes worden geserveerd. De entree is €12,50, dit is inclusief welkomstdrankje, een hapje en de loterij.

Shoppen

Om te shoppen zijn er meer dan 20 stands. Van kleding, accessoires, verzorgingsproducten/ diensten, woonaccessoires tot aan healthy food en chocolade producten. Er staat een gevarieerd aanbod van allemaal lokale ondernemers. Iedereen maakt tevens kan op prijzen uit de loterij met een hoofdprijs gesponsord door Mr. Twins eten & drinken (dinerbon t.w.v. €50). Wanneer je uitgeshopt bent, kun je een dansje wagen op de dansvloer.

Kaarten zijn per e-mail te bestellen via Sipandshop2016 [@] gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »