28 okt: Uitwisselingsconcert JeugdOrkest Harmonievereniging in Het Trefpunt

BARENDRECHT – Op vrijdag 28 oktober zal het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht een uitwisselingsconcert geven met het jeugdorkest van Concordia uit Krimpen a/d IJssel.. Beide orkesten staan o.l.v. Ivo Kouwenhoven

Het concert start om 19.00 uur en vindt plaats in de zaal van gebouw Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De zaal is vanaf 18.45 open en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten onder het genot van een drankje .

Jeugdorkest

Het JeugdOrkest is een groep van bijna 30 jeugdige muzikanten in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar die allen op minimaal niveau A en een flink aantal op niveau B spelen. Het orkest staat open voor jeugdige muzikanten op bovenstaand niveau die een instrument uit de harmoniebezetting spelen (klarinet, dwarsfluit, saxofoon, hobo, trompet, bariton, trombone, hoorn en slagwerk).

Zij doen de komende tijd mee aan een aantal concerten in Barendrecht en Ridderkerk, ook zullen zij een belangrijke rol vervullen bij het WinterFeest op 10 december in de Oude Dorpskern van Barendrecht en zij zullen in januari meedoen aan het Jeugdfestival in het Energiehuis in Dordrecht.
De leden worden voor het grootste deel opgeleid door de vereniging zelf waarbij ze door gekwalificeerde en ervaren docenten les krijgen in het Trefpunt. Er is nog ruimte voor lessen aan beginnende en gevorderde muzikanten op alle eerder genoemde instrumenten. Een instrument krijg je als lid gratis in bruikleen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »