Carnisse Haven (Kerk), Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 17 september 2016 wordt van 8.00 tot 11.30 uur de herfsteditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs in Carnisse Haven gehouden. Op donderdag 1 september om 19.00 uur start de uitgifte van klantnummers voor verkopers. Tijdens de beurs kan gebruikte herfst- en winterkleding en speelgoed gekocht en verkocht worden.

Voor het aanvragen van een klantnummer kunt u vanaf donderdag 1 september as vanaf 19.00 uur terecht op de website van de beurs: beurscarnissehaven.nl. Er worden maximaal 175 nummers uitgegeven, dus wees er snel bij! Op de site staan ook alle regels rondom het kopen of verkopen van spullen.

Kosten/opbrengsten

Aan de kopers wordt 10% extra berekend en bij de verkopers wordt 20% van de opbrengst in mindering gebracht. Deze 30% komt ten goede aan het goede doel. Wanneer de rekening van een koper € 5,00 of meer bedraagt wordt € 1,00 administratiekosten gerekend. De opbrengst van de beurs wordt deze herfst evenredig verdeeld tussen het kerkelijk centrum en AHC kids Nederland.

Populaire beurs

De speelgoed- en kledingbeurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste beurs in de regio. Ook tijdens deze editie verwacht het organisatiecomité weer een hoge opkomst. Carnisse Haven is te vinden aan de Noordersingel 30 te Barendrecht met gratis parkeergelegenheid. Eveneens goed bereikbaar met tramlijn 25, halte Meerwede.

We hopen u als bezoeker of verkoper te mogen verwelkomen!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »