Gezellige extravaganza kledingparty door Vrienden voor Vrienden Barendrecht

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (9 juli) wordt er van 12:00 tot 17:00 weer een heuse Beautyparty georganiseerd door Vrienden voor Vrienden Barendrecht in de Buurtkamer van ‘t Trefpunt en in de grote zaal van Harmonievereniging Barendrecht. Het word een heerlijke dag vol met gezelligheid en beautybehandelingen.

De leden van Vrienden voor Vrienden Barendrecht kunnen zich nog opgeven voor één of meerdere behandelingen die worden aangeboden, zoals het lakken van nagels met nail art, visagie, haren knippen, pedicure, gezichtsbehandeling en/of massage.

Aanmelden Vrienden voor Vrienden

Vrienden voor Vrienden Barendrecht zet zich in voor mensen in de regio Barendrecht die het financieel moeilijk hebben en bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een uitkering of de Voedselbank.

Bent u nog geen lid of heeft u zich nog niet opgegeven dan kan dat nog via onze facebookpagina van Vrienden voor Vrienden Barendrecht of stuur een mailtje naar vriendenvoorvriendenbarendrech t@outlook.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »