18 juni: Samen hardlopen tijdens officiële startschot BaRUNdrecht hardloopparcours

BARENDRECHT – Op zaterdag 18 juni om 10:00 uur ‘s ochtends organiseren CAV Energie en de Buurtsportcoach de opening van het hardloopparcours van #BaRUNdrecht. Dit is een gratis loop van 5 of 10 km met de start en eindstreep op het Middeldijkerplein. Zowel recreatieve lopers als gevorderde lopers kunnen deelnemen: het is geen wedstrijd maar een vrije loop. Wel zullen er pacers meelopen die een bepaald tempo aangeven waardoor je een gerichte tijd kunt lopen.

Het startschot zal gegeven worden door wethouder Lennart van der Linden die daarna ook zelf zal aansluiten bij het hardlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zie ook: BaRUNdrecht hardlooproutes van 5 en 10 kilometer uitgezet

Parcours

Mocht u het parcours al willen verkennen dan kan dit; de markeringsvlakken kunt u al vinden door Barendrecht. Er is een ronde van 5 km en een ronde van 10 km door zowel Carnisselande als Barendrecht centrum, beide routes starten op het Middeldijkerplein.

Mocht u hem al gaan lopen vergeet dit dan niet op sociale media te vermelden met de hashtag #BaRUNdrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »