Optreden leerlingen FunkyFeet: "At The Movies"

BARENDRECHT – Zaterdag 28 mei om 19:00 uur en zondag 29 mei om 14:00 uur is de jaarlijkse leerlingenvoorstelling van FunkyFeet Dansstudio Barendrecht te zien in Theater Zuidplein. Beroemd of berucht, dik of dun, blond of donker, in de voorstelling “AT THE MOVIES” zijn onze leerlingen de Shining Stars. Ruim 300 dansers uit Barendrecht, vooral jeugd, gaan hier aan meedoen.

Laat je meevoeren in deze show vol actie & emotie, met een avontuurlijke mix van dansstijlen. Streetdance, Urban/HipHop, Breakdance, Modern en Kinderdans, alles komt aanbod.

FunkyFeet

Deze familie voorstelling, die gemaakt is door leerlingen en docenten van FunkyFeet uit Barendrecht, wordt voor onze dansers en alle fans een ervaring om nooit te vergeten. In een spetterende voorstelling laten onze dansers je zien waar FunkyFeet al 12 jaar voor staat: Everybody Dance!

“Wij willen onze passie voor dans op anderen overbrengen. Wij willen leerlingen enthousiast maken door ze te laten voelen wat het is om te bewegen op muziek en zich zo te kunnen uiten en om te genieten van dans!”

Al het dansplezier gaat er gegarandeerd voor zorgen dat je niet meer stil kunt zitten op je stoel, kom allemaal kijken naar onze leerlingen in de Spotlight. Kaarten zijn te bestelling via theaterzuidplein.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »