Muzikaal trio met gevarieerd programma in Barendrechtse Dorpskerk

BARENDRECHT – Diana Byazarti (viool), Eline van Vroonhoven(piano) en Sander van Willigenburg (gitaar) zorgen voor een verrassende invulling van het concert op 14 februari, georganiseerd door de Stichting Barendrecht Klassiek in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk.

Diana en Sander zijn tijdens hun masteropleiding aan het Fontys Conservatorium op het idee gekomen bestaande muziekstukken te arrangeren voor de bezetting viool/gitaar en dat heeft zich ook uitgebreid naar piano. Zo zullen zij in wisselende bezetting muziek laten horen van Mozart, Beethoven, Paganini, Granados en Rodrigo. Bepaald niet alledaags, maar erg harmonieus.

Concert

De begintijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »