Borgstede, Barendrecht

BARENDRECHT – Een ontroerende, liefdevolle, mooie en intieme theatervoorstelling over Alzheimer in het Alzheimer Café Barendrecht.

Het aantal mensen met Alzheimer zal de komende jaren toenemen. Dat betekent onzekerheid, ongerustheid en aanpassing van het leven van de alzheimerpatiënt en zijn naasten. Zorginstelling zullen ook meer en meer moeten inspelen op de veranderende zorgbehoefte. Technisch gezien weten we langzamerhand meer van de ziekte. Maar omgaan met de onzekerheid, het verdriet en soms de frustratie rondom Alzheimer moet iedereen steeds opnieuw ervaren. In de theatervoorstelling Alzh… enzo laat Kees met verhalen en liedjes zien wat het mensen doet om de zorg te hebben voor iemand met Alzheimer.

Locatie en aanmelden

Het Alzheimer Café vindt op woensdag 16 september plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht. De organisatie is in handen van zorgaanbieders Aafje, Laurens, Kijk op Welzijn en ontmoetingscentrum de Toekomst. Aanmelden is dit keer wel nodig. Aanmelden kan via de receptie van Borgstede via 0180 555 888 (vol = vol).

Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw E. Buchel via 0180 555 888.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. Op iedere 3e woensdagavond van de maand (met uitzondering van de maanden juli, augustus en december) kunnen zij hier terecht voor vragen, hulp en ondersteuning, of gewoon om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De invulling van het programma is heel divers en wordt verzorgd door professionals en familieleden die steeds een ander thema belichten. Naast film- en muziekavonden is er geregeld aandacht voor praktische informatie die u of uw dierbare verder op weg helpt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen


Video: Kees van der Zwaard, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »