Pagina delen

Live updates

De laatste updates van de BarendrechtNU Live Facebook pagina:

Pushberichten kun je ontvangen via de BarendrechtNU Android app of Telegram.

Live 112 meldingen updates

Bekijk alle recente meldingen op BarendrechtNU 112

Barendrecht Agenda

Volg @BdrechtAgenda op Twitter voor automatische herinneringen van evenementen en activiteiten uit de BarendrechtNU Agenda.Recente live berichten


Melding van rookontwikkeling in meerdere woningen aan de Van der Vormhaven

22:00, zaterdag 17 februari 2024

Live: Melding van rookontwikkeling in meerdere woningen aan de Van der Vormhaven

Melding van rookontwikkeling in meerdere woningen aan de Van der Vormhaven. Veel witte rook uit een woning boven de parkeergarage aan de kant van de Portlandse Baan. Politie met minstens 5 wagens ter plaatse, brandweer ook met 4 wagens aanwezig. Wordt volop onderzoek gedaan in het hele blok woningen, opslagboxen en de parkeergarage. Het ruikt niet naar brand. Mogelijk is het rook uit een rookmachine/generator. Oorzaak vd rookontwikkeling is nog niet gevonden. Tot op heden slechts 1 voordeur geopend waar al de hele tijd veel witte rook uit naar buiten komt. Bij veel omliggende woningen was en blijft het donker. Politie en brandweer nog volop bezig met het onderzoek naar de rookontwikkeling.

Lees meer

Textiel in brand naast een bedrijfsloods aan het Zuideinde

21:06, zaterdag 17 februari 2024

Live: Textiel in brand naast een bedrijfsloods aan het Zuideinde

Textiel in brand naast een bedrijfsloods aan het Zuideinde. Brandweer werd hiervoor opgeroepen en is zonder spoed ter plaatse komen. Vuur was snel uit. Onduidelijk hoe brand is ontstaan. Betrof een bol kleding/textiel in brand op de rand van het terrein van een auto bedrijf.

Lees meer

Tip insturen


Tip via Facebook chat

Video livestream

De video livestream is op deze pagina te bekijken als de livestream on-air is. Er wordt alleen live uitgezonden bij grote gebeurtenissen. Zodra de livestream online gaat zal hierover (automatisch) een tweet worden geplaatst op het @BarendrechtnuNL Twitter account.