Live: Ernstige aanrijding met 2 personenauto's op de Binnenlandse Baan (1 updates)

Maandag 14 september 2020, 22:55:27Reageer via Facebook ()

Ernstige aanrijding met 2 personenauto's op de Binnenlandse Baan. Een auto staat tegen een boom, de ander heeft een lantaarnpaal geraakt. Veel getuigen en veel geruchten over oorzaak op incident locatie. Meerdere meldingen dat de enorme klap in de hele wijk te horen was. Een persoon ligt inmiddels in de ambulance. Hulpdiensten massaal ter plaatse.

Update 1: Ambulances vertrokken. Binnenlandse Baan in beide richtingen afgesloten thv de Kolk. Politie zal hier nog wel even bezig zijn met het onderzoek.

Update 2: De verkeersongevallen analisten van de politie zijn met 2 voertuigen ter plaatse en gaan onderzoek verrichten.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/33419/letsel-en-veel-schade-door-aanrijding-tussen-2-personenautos-op-de-binnenlandse-baan

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 22:55:27, maandag 14 september 2020

    Ernstige aanrijding met 2 personenauto's op de Binnenlandse Baan. Een auto staat tegen een boom, de ander heeft een lantaarnpaal geraakt. Veel getuigen en veel geruchten over oorzaak op incident locatie. Meerdere meldingen dat de enorme klap in de hele wijk te horen was. Een persoon ligt inmiddels in de ambulance. Hulpdiensten massaal ter plaatse. Update 1: Ambulances vertrokken. Binnenlandse Baan in beide richtingen afgesloten thv de Kolk. Politie zal hier nog wel even bezig zijn met het onderzoek. Update 2: De verkeersongevallen analisten van de politie zijn met 2 voertuigen ter plaatse en gaan onderzoek verrichten. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/33419/letsel-en-veel-schade-door-aanrijding-tussen-2-personenautos-op-de-binnenlandse-baan

Reageren op: Ernstige aanrijding met 2 personenauto's op de Binnenlandse Baan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.