- Advertentie (?) -

Live: Brand in het Sinterklaashuis op de Middenbaan: Brandweer, Sint en Pieten hebben mascottes Barend en Dregje gered (1 updates)

Zaterdag 17 november 2018, 14:07:43Reageer via Facebook ()

Brand in het Sinterklaashuis op de Middenbaan: Brandweer, Sint en Pieten hebben mascottes Barend en Dregje gered uit de rook in het Sinterklaashuis. Onder leiding van de brandweerpiet op de fiets reden politie en brandweer, met toeters en bellen, naar de brandmelding.

Update, foto's: https://barendrechtnu.nl/evenementen/28646/fotos-sinterklaasintocht-in-centrum-barendrecht-2018

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 14:07:43, zaterdag 17 november 2018

    Brand in het Sinterklaashuis op de Middenbaan: Brandweer, Sint en Pieten hebben mascottes Barend en Dregje gered uit de rook in het Sinterklaashuis. Onder leiding van de brandweerpiet op de fiets reden politie en brandweer, met toeters en bellen, naar de brandmelding. Update, foto's: https://barendrechtnu.nl/evenementen/28646/fotos-sinterklaasintocht-in-centrum-barendrecht-2018

Reageren op: Brand in het Sinterklaashuis op de Middenbaan: Brandweer, Sint en Pieten hebben mascottes Barend en Dregje gered ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.