Melding autobrand tijdens huisbezichtiging Avenue Carré in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De brandweer werd vanavond (Donderdag 23 juli 2015) rond tien over zes gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Avenue Carré. Een klein brandweervoertuig (SIV) uit Rotterdam kwam met spoed ter plaatse. Vlammen waren er gelukkig niet te zien, het bleef bij wat rook.

Rook

Naast de tramhalte Vrijenburg trof de brandweer, op aanwijzing van een omwonende, een auto aan waarbij rook onder de motorkap vandaan kwam. Daarnaast lekte er een vloeistof uit het motorcompartiment van de auto. De eigenaar van de auto was echter niet aanwezig. Het lukte ook niet om met hulp van de politie in contact te komen met de eigenaar.

“We staan hier voor uw auto hoor”

Na tien minuten besloot de brandweer de slang weer in te rollen, die bij aankomst uit voorzorg was uitgerold. Op dat moment kwamen er echter drie personen langs de brandweerauto gewandeld die rustig in de betreffende auto wilden gaan zitten. “Hallo, we staan hier voor uw auto hoor“, riep de brandweerman. Enigszins verbaasd kreeg de eigenaar te horen dat er rook onder zijn motorkap vandaan kwam.

Huisbezichtiging

De auto bleek gisteren (Woensdag 22 juli 2015) al te zijn gerepareerd, maar hier is waarschijnlijk iets niet goed bij gegaan. Het gerepareerde onderdeel veroorzaakte nu ook weer de problemen. De man kon overigens niet bereikt worden door de politie omdat hij op dat moment net bezig was met een huisbezichtiging in de buurt. Hij had zijn auto bij de tramhalte geparkeerd.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »