Politieauto

BARENDRECHT – [Update] In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juli is er ingebroken in winkelcentrum Carnisse Veste. Eén of meerdere inbrekers hebben bij supermarkt Albert Heijn sigaretten gestolen. De politie werd rond 1:00 uur die nacht op de hoogte gesteld van de inbraak.

Omwonenden werden pas later wakker doordat de braakschade direct werd dichtgetimmerd met houten platen.

Pakjes sigaretten

Het winkelcentrum werd betreden aan de kant van het Havenhoofd via een deur naast de draaideur. Vervolgens is er bij de supermarkt een ruit ingegooid en zijn er pakjes sigaretten gestolen. Volgens een bewoner boven het winkelcentrum zou een auto klaar hebben gestaan om na de inbraak mee te vluchten.

De politie kon op het moment van schrijven nog niets vertellen over mogelijke signalementen van dader(s) en of er meer gestolen goederen zijn.

Update 16 juli

Afgelopen nacht heeft de politie opnieuw een melding gehad van een inbraak bij de Albert Heijn op de Carnisse Veste. De inbraak vond rond drie uur vannacht (Donderdag 9 juli 2015) plaats. Mensen die iets verdachts hebben gehoord of gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

« | »