Stormschades: Loshangend reclamebord IKEA en omgewaaide boom in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer is vandaag (Zaterdag 10 januari 2015) een aantal keer gealarmeerd voor meldingen van stormschade. Zo moest de brandweer even voor elf uur vanochtend (Zaterdag 10 januari 2015) uitrukken naar IKEA Barendrecht.

Zie ook: Dakdelen waaien van woningen aan de Bizetstraat

Reclamezuil

Hoog in de reclamezuil van de IKEA langs de snelweg A29 wapperende een onderdeel los in de wind. De mast met reclame staat langs de A29 en het loshangende onderdeel hing aan de kant van de snelweg. De brandweer is ter plaatse geweest, maar heeft het onderdeel niet weggehaald. Vermoedelijk heeft IKEA hier zelf zorg voor gedragen.

Omgewaaide boom

Het fietspad door het Kooiwalbos werd niet veel later geblokkeerd door een grote omgewaaide boom. De boom, ruim een halve meter in doorsnee, is in stukjes gezaagd door de brandweer.

Meldingen

Andere meldingen van stormschade voor de brandweer werden onder andere gemaakt aan de Avenue Carré/Vrijenburglaan, Carnisser Baan en de Middenbaan.
Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »