Aanhanger van vrachtwagen gekanteld op de A29 bij Barendrecht

Vanmiddag om even voor 1 uur is er een aanhanger van een vrachtwagen gekanteld op de A29 bij Barendrecht. De aanhanger is gekanteld en heeft hierbij zo’n 40 meter van de vangrail vernield. Waarom de aanhanger is gekanteld is nog niet bekend. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen.

Politie en Rijkswaterstaat zijn ter plaatse gekomen om de situatie in kaart te brengen. De vrachtwagen is niet meteen geborgen, dit is uitgesteld tot na de avondspits om te voorkomen dat er zich lange files gaan vormen. Er zijn tot die tijd schermen geplaatst om de aanhanger uit het zicht van het overige verkeer op de A29 te houden. Het verkeer op de A29 heeft wel te maken met snelheidsbeperkingen op het betreffende stuk weg.

Het is mogelijk dat vanavond (Dinsdag 8 januari 2013) een deel of de gehele A29 (in de richting van Rotterdam naar Oud-Beijerland) zal worden afgesloten voor het bergen van de aanhanger.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »