Kat veroorzaakt ongeval aan de Boerhaavelaan, vrouw raakt gewond aan gezicht (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Politie en ambulance zijn vanavond (Woensdag 3 september 2014) om kwart voor zeven gealarmeerd voor een ongeval aan de Boerhaavelaan.

Op het fietspad langs de Boerhaavelaan vond een ongeval plaats waarbij een bromfietser was betrokken. Volgens omstanders was de oorzaak van het ongeval een kat die plots het fietspad over stak. De vrouw op de bromfiets wilde hiervoor uitwijken, maar kwam ten val. Het is niet duidelijk of er vlak voor de val nog een botsing plaatsvond met een scooter die ook op het fietspad reed. De politie heeft gesproken met de bestuurster van de scooter.

Politieagenten en ambulance personeel hebben bij aankomst de zorg overgenomen van buurtbewoners die eerst hulp hebben geboden aan de vrouw. Ook werd het kind van de gewonde vrouw, die achterop zat, opgevangen. Het jongetje lijkt met de schrik te zijn vrijgekomen. De vrouw daarentegen had veel letsel aan het gezicht. Hulpverleners hebben de vrouw gefixeerd op een plank gelegd en naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft vervolgens onderzoek gedaan naar het incident.

Opstootje fotograaf

Een aanwezige persfotograaf werd tijdens zijn werkzaamheden opzettelijk geduwd door een boze betrokkene. De fotograaf stond op een schuine helling en kwam hierdoor ten val, maar raakte niet gewond. De politie heeft direct ingegrepen en de man apart genomen. Kort hierop werd de man rustig en hebben de twee partijen elkaar gesproken om het incidentje recht te zetten.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »