Steekincident aan de Bachlaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdagavond 12 juli werden politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een incident aan de Bachlaan. Een klein uur later, om tien voor twaalf, werd een tweede ambulance met spoed opgeroepen.

Mes

Aan de Bachlaan, ter hoogte van de rotonde van de Sweelincklaan en bij sporthal Aksent, waren meerdere politievoertuigen ter plaatse gekomen. Een persoon is aan onbekend letsel behandeld in de ambulance. Deze persoon werd op enig moment onrustig waardoor agenten het ambulancepersoneel moesten assisteren de patiënt weer rustig te krijgen. Om tien voor half één ‘s nachts heeft de ambulance deze persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is niet geheel duidelijk wat er zich heeft afgespeeld op de Bachlaan en/of in omliggende gebouwen. De politie heeft in ieder geval een mes aangetroffen en meegenomen voor onderzoek. Ook is er op dat moment een man aangehouden, al is het niet duidelijk of dit ook het eerdere slachtoffer betreft.

Volgens een omstander is de politie die avond langere tijd aanwezig geweest en heeft een persoon al schreeuwend op het fietstunneltje richting de Breslau met een mes staan zwaaien.

Later mogelijk meer.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »