Aanrijding wielrenner en auto op de Achterzeedijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 4 juli 2014) om kwart over elf werd er melding gemaakt van een aanrijding met letsel aan de Zuider Carnisseweg. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Op de kruising van de Zuider Carnisseweg met de Achterzeedijk en Koedood waren een auto en wielrenner met elkaar in botsing gekomen. Inzittenden van passerende voertuigen hebben de wielrenner bijgestaan totdat de hulpdiensten aanwezig waren. De wielrenner is door ambulancepersoneel overeind geholpen en behandeld in de ambulance. De politie heeft ondertussen met de bestuurder van de auto gesproken. Hierbij is ook, volgens standaard procedure, een alcoholtest afgenomen.

De fiets van de wielrenner is door de politie meegenomen. Het voorwiel is door de aanrijding volledig losgekomen van de voorvork van de fiets.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het verkeer is tijdens de hulpverlening rond het incident geleid.

Gisteravond vond er ook een aanrijding tussen een auto en fietser plaats in Barendrecht: Aanrijding lesauto en fiets op rotonde 1e Barendrechtseweg
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »